BenSa

  Menú setmanal equilibrat per      no haver de pensar què heu de                           menjar

    Consell a tenir en compte: sobre tot menjar és un                                plaer, no ho oblidis mai!

Dilluns:

Esmorzar:

Formatge blanc amb musli (cereals amb fruits secs) i una mandarina

Dinar:

Entrada:  amanida

Plat: pasta integral amb pastanagues al forn amb bolets i ceba.   Formatge de cabra de llet crua

Berenar:

Una taronja o cireres, depèn de l’estació           

Sopar:

Feu una sopa que us podria durar tota la setmana, i pèsols (o pebrots, depèn de l’estació) amb un ou ferrat

beef-17040_1920

Dimarts:

Esmorzar:

Una banana aixafada amb un iogurt

Dinar:

Entrada: alvocat                                       

Plat: arròs, pollastre i coliflor al forn       

Postres: pastís de gerds o de poma, depèn de l’estació

Berenar:

Una poma i una pera

Sopar:

Entrada: Sopa                                              

Plat: galeta de farina de blat negre, i com a guarnició: ceba confitada, pernil dolç, un ou i bolets

IMG-1190

Dimecres:

Esmorzar:

Pa de llavors amb tomàquet i formatge tendre 

Dinar:

Entrada: amanida de pastanagues          

Plat: puré i samfaina (o un gratinat de carbassa, depèn de l’estació)                 

Postres: formatge d’ovella                          

Berenar:

Pastís de xocolata i maduixes si és l’estiu

Sopar:

Entrada: sopa o remolatxa                   

Plat: sèmola i salsa de tomàquet

cheese-3345067_1920
berry-breakfast-4336049_1920

Dijous:

Esmorzar:

Un bol de llet amb cereals          

Dinar:

Entrada: amanida

Plat: tomàquets farcits i arròs, si teniu molta gana                                       

Postres: un bocí de xocolata amb una infusió per a la digestió

Berenar:

Una mandarina

Sopar:

Entrada: sopa                                           

Plat: quinoa i pastanagues al forn (amb oli d’oliva)

Divendres:

Esmorzar:

Una compota de poma

Dinar:

Pebrots, peix i sèmola

Berenar:

Una amanida de fruites

Sopar:

Entrada: sopa                                         

Llenties i patates al vapor

fruit-2305192_1920

Dissabte:

Esmorzar:

El que queda del dia anterior de l’amanida de fruites

Dinar:

Carbassa i patates al forn

Berenar:

Meló o una taronja

Sopar:

Entrada: sopa                                         

Plat: mongetes i un ou ferrat

soup-2006317_1920

Diumenge:

Esmorzar:

Un croissant i un got de llet

Dinar:

Entrada: amanida                               

Plat: salmó i arròs

Berenar:

Compota de poma

Sopar:

Sopa i pasta a la salsa de tomàquet

salad-2150548_1920